A Lázár Vilmos Általános Iskola legújabb hírei

Lázárhírek

AZ ÉN ISKOLÁM RÉGEN, MA ÉS 100 ÉV MÚLVA RAJZPÁLYÁZAT

2016. október 03. - FőzőMaci

(A plakát megtekintéséhez kattints ide!)

Rajzold meg nekünk, miért szereted az iskoládat, miért jó iskolásnak lenni. Juttasd el hozzánk rajzaidat, hogy részt vehess a legszebb rajzokból rendezett kiállításon! Nyerd meg tárgyjutalmaink egyikét! Pályázz, hogy alkotásaid szerepelhessenek a jövő évben megjelenő mesekönyvünkben!

A pályázat szervezője: Lázár Vilmos Általános Iskola, 1202 Budapest, Lázár utca 20.

Pályázat időtartama: 2016. november 7 -2017. március 14.

Kik vehetnek részt a pályázaton:

6 és 14 éves kor közötti gyerekek.

Pályázatok elkészítése és benyújtása:

A rajzoknak minden esetben kézzel készült saját munkáknak kell lennie! A készítés során bármilyen szabadon választott rajztechnika alkalmazható. A művek készülhetnek színes ceruzával, festékkel, zsírkrétával, stb.

A kész rajzokat a Lázár Vilmos Általános Iskola, 1202 Budapest, Lázár utca 20. címre várjuk A3, A4 méretben. Egy pályázó maximum 2 pályamunkával pályázhat. Csoportos nevezéseket is elfogadunk méretbeli megkötések nélkül.

Az alkotásokat művésztanárokból álló zsűri bírálja el.

A nevezés során a rajzzal együtt az alkotó NEVÉT, ÉLETKORÁT, CÍMÉT, és TELEFONSZÁMÁT, iskolai nevezés esetén ISKOLÁJÁT, FELKÉSZÍTŐJÉT és annak e-mail címét, telefonszámát kérjük feltüntetni. A hiányosan elküldött nevezéseket nem áll módunkban elfogadni!

A nyertes pályázók a rajzpályázatra való jelentkezéssel beleegyeznek, hogy a pályaművüket az iskola 100 éves fennállására megjelenő mesekönyvben, a honlapján és Facebook oldalán szerepeltesse. A Facebook oldalon megjelenő munkák között közönségdíjat hirdetünk.

A pályaműveknek minden esetben a gyerekek saját, egyedi munkájának kell lennie. A pályamű koncepcióját és látványvilágát a gyerekeknek kell kidolgoznia!

A verseny menete:

A pályázatokat 2016. november 1 és 2017. március 14 között várjuk a megadott címre. (Budapest, 1202 Lázár utca 20.)
A pályázati időszak 2017. március 14-én zárul. Ezután egy hetes elbírálási időszak következik, mely 2017. március 24-ig tart.
A nyertes pályaművek ezután kerülnek bemutatásra honlapunkon és Facebook oldalunkon.

A nyertesek értesítése:

A pályázat nyerteseit az általuk megadott telefonszámon, e-mail címen értesítjük az eredményhirdetésről. Fontos, hogy az általuk előzetesen megadott adatok pontosak legyenek.

Nyeremények átvétele:

A nyereményeket az eredményhirdetés után egy előre egyeztetett időpontban rendezett kiállítás megnyitója alkalmával vehetik át.

Adatkezelési nyilatkozat:

A pályázaton való részvétel során az adatszolgáltatás önkéntes hozzájáruláson alapul. A résztvevő a játékszabály elfogadásával engedélyt ad a szervezőnek, hogy az adatait a játék során kezelje 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően. Az iskola a pályázat során tudomására jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik személy számára nem teszi hozzáférhetővé.

A pályázatot követően a nyertes szabadon elállhat a nyereményétől, mely esetben a szervező új díjazottat választ.

A nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul ahhoz, hogy iskolánk a nevét közzétegye a nyertesek kihirdetésekor, és a nyeremény átadásáról készült fotókat felhasználja honlapján Facebook oldalán, és kiadványaiban.

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints ide!

süti beállítások módosítása