A Lázár Vilmos Általános Iskola legújabb hírei

Lázárhírek

ISKOLAI ÉLET RÉGEN ÉS MA: MESE- ÉS NOVELLAÍRÓ PÁLYÁZAT

2016. október 03. - FőzőMaci

(A plakát megtekintéséhez kattints ide!)

A Lázár Vilmos Általános Iskola 100 éves fennállása alkalmából mese- és novellaíró pályázatot hirdet korosztályi megkötés nélkül iskolás, vagy iskolai éveire nosztalgiával visszaemlékező lázáros diákok és öregdiákok részére. Miért volt jó, miért jó lázárosnak lenni? Milyen volt az élet régen iskolánkban, milyen mostanában? Nosztalgiázó, vagy akár humoros történeteket várunk, hogy megismertessük diákjainkkal a Lázár régi hangulatát. A legjobban sikerült munkák közül válogatva a jubileumi év során kiadványt készítünk.

A pályázat szervezője: Lázár Vilmos Általános Iskola, 1202 Budapest, Lázár utca 20.

Pályázat időtartama: 2016. október 1 -2017. január 31.

Kik vehetnek részt a pályázaton:

Jelenlegi, vagy régi lázárosok, lázáros szülők.

Pályázatok elkészítése és benyújtása:

A munkákat a lazarigh@gmail.com címre várjuk, az alkotó nevének és elérhetőségének a feltüntetésével. Egy pályázó maximum 2 pályamunkával pályázhat. Az alkotásokat szakértőkből álló zsűri bírálja el.

A nevezés során az alkotó NEVÉT, ÉLETKORÁT, CÍMÉT, és TELEFONSZÁMÁT fel kell tüntetni. A hiányosan elküldött nevezéseket nem áll módunkban elfogadni!
A nyertes pályázók a pályázatra való jelentkezéssel beleegyeznek, hogy a pályaművüket az iskola 100 éves fennállására megjelenő mesekönyvben, a honlapján és Facebook oldalán szerepeltesse.

A pályaműveknek minden esetben a gyerekek saját, egyedi munkájának kell lennie.

A verseny menete:

A pályázatokat 2016. október és 2017. január 31 között várjuk a megadott címre. A pályázati időszak 2017. január 31-én zárul. Ezután egy elbírálási időszak következik, mely 2017. március 24-ig tart. A nyertes pályaművek ezután kerülnek bemutatásra honlapunkon és Facebook oldalunkon.

A nyertesek értesítése:

A pályázat nyerteseit az általuk megadott telefonszámon, e-mail címen értesítjük az eredményhirdetésről. Fontos, hogy az általuk előzetesen megadott adatok pontosak legyenek.

Nyeremények átvétele:

A nyereményeket az eredményhirdetés után egy előre egyeztetett időpontban rendezett kiállítás megnyitója alkalmával vehetik át.

Adatkezelési nyilatkozat:

A pályázaton való részvétel során az adatszolgáltatás önkéntes hozzájáruláson alapul. A résztvevő a játékszabály elfogadásával engedélyt ad a szervezőnek, hogy az adatait a játék során kezelje 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően. Az iskola a pályázat során tudomására jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik személy számára nem teszi hozzáférhetővé.

A pályázatot követően a nyertes szabadon elállhat a nyereményétől, mely esetben a szervező új díjazottat választ. A nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul ahhoz, hogy a nyertes nevét közzétegye a nyertesek kihirdetésekor, és a nyeremény átadásáról készült fotókat felhasználja honlapján és Facebook oldalán, kiadványaiban.

süti beállítások módosítása